четвъртък, 26 февруари 2009 г.

Общинско събрание на Силистренската партийна организация

На 25.02.2009 г. в офиса на НДСВ – Силистра се проведе общинско събрание на членовете на Партията. По време на събранието бяха дискутирани възможностите на местната организация за привличане на нови членове, както и за възстановяване доверието на старите. Общинският координатор Галя Иванова направи отчет за дейността за периода 15.01.2009 – 25.02.2009 г., който включва посещенията в Силистра на Евродепутата Биляна Раева, на заместник министъра на транспорта – г-жа Мартинова, на Председателя на ДАТ – г-жа Анелия Крушкова, вота за изборите 2 в 1 (от над 2700 подписа за региона, над 1400 са от община Силистра), функционирането на партийния офис (всеки Петък от 14,30 до 20 ч. офиса е отворен за членове, симпатизанти и граждани), създаване на интернет блогера http://ndsv-silistra.blogspot.com/ за целите на организацията и в полза на членовете на Партията и гражданите, желаещи да направят своя коментар, препоръка, или просто да зададат въпросите си.
По време на събранието бяха дискутирани и основните акценти и непосредствени задачи в работата на местно ниво. Коментирани бяха възможности за възобновяване дейността на младежката организация, ангажиране на членовете на партията с конкретни задачи, както и предоставяне възможност за инициативи.
Събранието завърши с решение следващата среща на членовете на Партията да се проведе на 19.03.2009 г. от 18,00ч. в Партийния офис на НДСВ (бул. Македония 61, ет. 3, стая 37 – бивша стоматологична поликлиника).

Общински координатор:
Галя Иванова

Няма коментари:

Публикуване на коментар