понеделник, 18 май 2009 г.

ЧУДЕСНО НАЧАЛО СРЕД ЧУДЕСАТА НА СВЕТА

Номинирането на Белоградчишките скали за новите седем чудеса на света провокира българите да се вгледат в своята природа и да оценят нейната уникалност. Това е една от причините в подножието на Белоградчишките скали да стартира предизборната кампания на ПП НДСВ, която носи знаковата цифра № 8 за изборите на 7 юни 2009г. Силистра участва в този старт с представителна група под ръководството на зам.областния управител Петко Добрев, включваща областния координатор на ПП НДСВ-Силистра, общински координатори от региона и представители на общинската организация в Силистра. Кампанията се откри точно в 8 часа и 8 минути след обяд в присъствието на хиляди членове и симпатизанти на ПП НДСВ от цялата страна и многолюдно гражданство от Белоградчик, Монтана, Враца , Видин и Лом. Водещият Владимир Карамазов – познат от шоуто „Сървайвър”, представи листата на НДСВ за изборите за Европарламент, оглавявана от Еврокомисар и Европеец на 2008година-Меглена Кунева. Сред знаковите фигури в листата на НДСВ: Антония Първанова, Станимир Илчев,Биляна Раева,Соломон Паси,Красимир Катев се нарежда и силистренката Галина Райчева най- младият член на ПП НДСВ.
Галина е бакалавър по международен бизнес, носител на сребърна грамота на Дука на Единбург. Тя владее английски, немски, испански и руски езици. Независимо от получените степени на образование в чужбина, Галина Райчева е сред младите хора, предпочели да се върнат в страната си и да работят за нейното бъдеще.
След представянето на кандидатите Владимир Карамазов осъществи блиц интервюта с всеки от тях, а лидерът на партията Симеон Сакскобурготски приветства хилядното множество и изрази вярата си българските граждани с думите ”... надявам се, вярвам, мечтая хората да гласуват...”. Той сподели, че е особено важно в Европейския парламент да бъдат представени всички групи хора, а не само част от тях и в Европа да отидат личности, избрани заради тяхната работа, професионални знания и опит.
Концерт под светлините, очертаващи причудливите форми на Белоградчишките скали изнесе Десислава Добрева, включена под № 8 в листата на НДСВ . Спектакълът завърши с огнено шоу, предшествано от гласуване за Белоградчишките скали в класацията на новите седем чудеса на света.
На всички присъстващи бяха раздадени рекламни материали, информационни бюлетини, вестници, картички, шапки и фланелки с емблемата на ПП НДСВ. Така тази нощ се превърна в едно чудесно начало на кампанията на ПП НДСВ-която винаги се е отличавала с почтеност и достойнство във всичко и която се надява чудото с изравняването на България с водещите европейски страни да се случи в най- кратко време.

Лилия Маркова

Няма коментари:

Публикуване на коментар