сряда, 27 май 2009 г.

ПРЕДИЗБОРНА СРЕЩА - КОНЦЕРТ В СИЛИСТРА


На 26.05.2009 в Силистра се проведе предизборна среща - концерт, организирана от Партия "Национално движение за стабилност и възход".

В часовете преди стартирането на концерта, жълтите привлякоха вниманието на местните хора, разпъвайки шатра в центъра на Силистра, която бе изходна точка за младежите в жълти тениски, които раздаваха агитационни материали. Непосредствено до шатрата бе разположена машината за сладолед на Данчо "Хамбургера", която осигури над 1000 безплатни жълти сладоледа на минувачите.

Началото на концерта бе дадено след парада на абитуриентите, празнуващи своето завършване. Водещ на програмата бе Влади Прелезов, а за доброто настроение на силистренци се погрижиха местните таланти: Монислава Недева, Ели Раданова и фолклорния ансамбъл "Ритъм. Специален гост беше Дарко от Мюзик Айдъл.

Участие в предизборната среща взеха кандидатите за евродупутати от жълтата листа - Биляна Раева и Галина Райчева. Малко по - късно, за да поздрави със своите прекрасни изпълнения силистренските си приятели, пристигна Деси Добрева.

В подкрепа на НДСВ, специално участие в срещата взе Заместник-председателят на Европейската либерално-демократична и реформистка партия Йоханес Либих - датски депутат в Европейския парламент , който каза пред журналисти, че като нова страна - член България е нормално да има проблеми, защото все още не прилага всички правила така, както ги прилагат останалите страни - членки. Той заяви, че придържайки се към правилата на ЕС, успехът за България няма да закъснее.

Няма коментари:

Публикуване на коментар