събота, 10 октомври 2009 г.

ЛМА на НДСВ и фондация „Фридрих Науман” организират семинар

за либералната политика в опозиция

На 10 и 11 октомври 2009 г., в Пловдив, парк-хотел „Империал” (ул. ”Арх. Камен Петков„ 1а) Либералната младежка асамблея на НДСВ съвместно с фондация „Фридрих Науман” организират семинар на тема: „Либерална политика в опозиция. А сега накъде 2”.

Председателят на ЛМА на НДСВ Борис Вардев ще открие семинара на 11 октомври (събота) от 11.00 часа. Приветствия към участниците ще поднесат Мариана Димитрова – областен координатор на НДСВ – Пловдив, Илия Лингорски – зам.-председател на НДСВ, Аспарух Панов – проект-координатор на фондация "Фридрих Науман" за България и Македония.

Част от основните теми, които ще обсъждат младите либерали, са свързани с ролята на ЛМА за запазване интегритета на НДСВ след парламентарните избори. Друга тема ще бъде състоянието на партията към момента, както и позицията на ЛМА на НДСВ за предстоящия извънреден конгрес на НДСВ.

Модератори на семинара ще бъдат Борис Вардев и Аспарух Панов. Участие в рамките на форума ще вземат и членовете на Политическия съвет на НДСВ Христина Христова и Владимир Каролев, както и Николай Василев.

Няма коментари:

Публикуване на коментар