петък, 30 януари 2009 г.

Красимира Мартинова, зам. министър по транспорта посети Силистра

На 26.01.2009г., в първия работен ден от новата седмица, по покана на Областното ръководство на ПП НДСВ-Силистра, на посещение в гр.Силистра пристигна г-жа Красимира Мартинова, зам. министър по транспорта. По време на посещението си проведе срещи с администрацията на ТП „Български пощи” /БП/ ЕАД– Силистра и с актива на ПП НДСВ-Силистра.
На среща с администрацията на ТП “БП” – Силистра, чийто принципал е Министъра на транспорта, бяха споделени някои проблеми в работата на регионалното поделение в Силистра, както и за работата на Български пощи в конкурентна среда и за нелоялната конкуренция с куриерските фирми.
По – късно, в областния офис на Партията, г-жа Мартинова се срещна с партийния актив. В неформална обстановка, на чаша вино, на пита и на парче баница, се проведе приятелски разговор по много актуални теми. Разговаря се за човешките ценности. За мястото на България в Европейския съюз /ЕС/, как ние го приемаме и как той ни приема. За националната ни идентичност в ЕС. За предстоящите избори за европейски и за местен парламент. За гласуването 2 в 1. Какво трябва да се направи конкретно в нашия регион, за да бъдем отново припознати като НДСВ, за да върнем доброто име и авторитета на Партията и на нейните лидери и др.

Няма коментари:

Публикуване на коментар