сряда, 28 януари 2009 г.

Евродепутата Биляна Раева посети Силистра

На 23 януари 2009 г. eвродепутата от НДСВ – Биляна Раева посети град Силистра, по покана на заместник-областния управител Петко Добрев.
В Силистра госпожа Раева се срещна с журналисти, изслуша исканията на земеделските производители, срещна се с ученическия парламент и представители на центъра за работа с деца, посети частната езикова школа “Престиж” и земеделския колеж. Проведе среща с актива на НДСВ, а вечерта присъства на представения от Петко Добрев проект за възстановяване на Първата българска патриаршия в Силистра.
На проведената пресконференция с журналистите от града, зам.-областният управител Петко Добрев от квотата на НДСВ изясни целите за посещението на Биляна Раева - въпроси, които очакват подкрепата и съдействието за разрешение от евродепутатката на ниво министерства в България или след разисквания в комисиите на Европейския парламент. Госпожа Раева разказа за своята дейност в комисиите на Европарламента и коментира някои от наболелите напоследък въпроси - газовата криза, обсъждане на директивата за промени в работното време, борбата с ДДС и измамите, насърчаване на малките и средните предприятия, подкрепяне позицията за провеждане на изборите за български и европейски парламент в един ден и др.

Повече информация:http://drastarpress.blogspot.com/2009/01/2007-23-2009.html

Няма коментари:

Публикуване на коментар