петък, 30 януари 2009 г.

Министърът на образованието и науката Даниел Вълчев

На 30 януари, петък, в 11.00 часа министърът на образованието и науката Даниел Вълчев ще посети Института по физика на твърдото тяло „Акад. Георги Наджаков” към Българската академия на науките (бул."Цариградско шосе” 72).
Посещението на министър Даниел Вълчев е част от кампанията на МОН за фокусиране на общественото внимание върху научната дейност на институтите на БАН.
Досега министър Даниел Вълчев е посетил следните институти на БАН: Институт по хидро- и аеродинамика; Институт по океанология; Геофизичен институт; Институт по металознание; Национален институт по метеорология и хидрология; Националната астрономическа обсерватория на Института по астрономия (връх Рожен); Институт по български език; Археологическия институт с музей към БАН; Институт по експериментална морфология и антропология; Института по микробиология „Стефан Ангелов”; Института по органична химия с Център по фитохимия; Института по ботаника; Института по електроника „Акад. Емил Джаков”, Института по фолклор, Института по електрохимия и енергийни системи и Централната лаборатория по оптичен запис и обработка на информацията към Българската академия на науките.

Няма коментари:

Публикуване на коментар