понеделник, 6 април 2009 г.

06 Април 2009 г


На 06 Април 2009 г., Общинската организация на НДСВ – Силистра отбеляза осмата годишнина от учредяването на Партията. В 10,30 ч. членове и симпатизанти се сбраха пред църква „Св. Петър и Павел”, където запалиха свещички за бъдещето – на България, на българите и на Партията, след което се запътиха към паметника на Цар Борис III, където поднесоха цветя.
Малко по – късно в директно предаване по радиоцентър – Силистра бившия Областен координатор на НДСВ – инж. Тихомир Борачев и Общинския координатор – Галя Иванова отговориха на въпроси, относно проблемите, които стоят пред НДСВ, заложените цели на общинската организация и предвидените дейности за постигането им.
Като най – близко заложено във времето събитие, общинското ръководство с решение на събрание на членовете, проведено на 19.03.2009г. организира тържество за отбелязване на априлските празници, важни за Партията: членството на България в НАТО; годишнината от учредяването на НДСВ; Денят на Конституцията и светлия християнски празник Великден. Тържеството ще се проведе на 15.04.2009 г. от 18,00 ч.във фоайето на ДТ “ Сава Доброплодни”-Силистра.

Общински координатор
НДСВ – Силистра
Галя Иванова

Няма коментари:

Публикуване на коментар