сряда, 22 април 2009 г.

Априлски празници в Силистра

На 15.04.2009 г. общинската организация на Партия НДСВ проведе среща – коктейл в чест на априлските празници, важни за политическата организация – 02 април – приемането на България в НАТО, 06 април – осем годишнина от учредяването на Партията, 16 април – Деня на Конституцията и разбира се – светлите християнски празници.
За участие в срещата бяха поканени членове и симпатизанти на Партията, представители на другите политически сили, представители на местната и държавна власт, както и представители от политическото ръководство на партията.
Развлекателната програма за вечерта бе осигурена от Народно читалище „Доростол”, като участие взеха функциониращите към него „Детска школа по изкуствата”, Народен оркестър при ансамбъл „Силистра” и детска вокална група към Център за работа с деца.
За кетъринга се погрижиха възпитаниците на Професионална гимназия по стопанско управление, администрация и услуги – Силистра, оформяйки моного стилна и привлекателна уредба на храни и напитки.
От името на Министър Николай Василев, бе отправено приветствие към гостите, членовете и симпатизантите на Партията. Официалните гости на събитието също изказаха своята подкрепа за общинската организация, пожелаха успех на предстоящите избори и заявиха желание за добро сътрудничество, а общинския координатор на НДСВ – Силистра представи в кракта презентация политическите приоритети на Национално движение за стабилност и възход.

Галя Иванова

Няма коментари:

Публикуване на коментар